Colegii noștri Ioana STATE și Dan CRISTESCU au fost în 18 iunie 2019 la emisiunea ”Ora de Risc” de la RFI România pentru a discuta despre ce beneficii are un tânăr care lucrează în brokerajul de asigurări.

Cu această ocazie a fost anunțat un nou proiect al Globasig Broker dedicat în special tinerilor antreprenori și anume primul Hub de asigurări din țară. Este vorba despre un spațiu pentru coworking, un open space de 85 de metri pătrați din București, cu până la 20 de birouri și două locuri special amenajate pentru interacțiunea tinerilor din program cu clienții. Este un spatiu modular, deoarece se poate transforma cu ușurință din spațiu de birouri în sala de curs sau evenimente. Colegii noștri vor putea beneficia de laptop-uri, internet wireless, zona de relaxare. Estimăm că pot să își desfășoare acolo activitatea până la 60 de parteneri (dar nu simultan).

În țările occidentale acest tip de concept a prins deja contur și începe să se maturizeze. În Romania avem mai multe hub-uri și zone dedicate coworking-ului care s-au dezvoltat deocamdată timid. Vedem însă un apetit tot mai mare al tinerilor antreprenori pentru acest tip de sistem.

Considerăm că acest nou proiect se pliază manușă și completează programul Begin with Globasig coordonat de Ioana STATE.

Link-uri externe: