DEMNI. DE INCREDERE.Independență financiară cu Globasig

Franciză Globasig

Franciză Globasig

Sprijin pentru dezvoltarea propriei afaceri. Suport logistic și operațional. Coordonator dedicat. Pregătire profesională. Recompensarea performanței.

Salariat Globasig

Salariat Globasig

Mediu prietenos. Pregătire profesională. Recompensa performanței.

Begin With Globasig

Begin With Globasig

Începe o carieră în asigurări la orice vârstă. Te pregătim, îți facem școală, îți finanțăm începutul în această branșă și te ajutăm să devii independent financiar.

Globasig dezvoltă o cultură distinctă de cea a majorității concurenților noștri. Punem preț pe satisfacția atât a clienților, cât și a colaboratorilor.
Lucrăm pentru a dezvolta expertiza, standardele și serviciile cu valoare adăugată pentru clienții noștri. Alocăm constant resurse în acest sens și colaboratorii sunt mai buni de la an la an.
Optimizăm permanent detaliile activității zilnice, căutăm idei noi și soluții care să facă experiența Globasig cât mai plăcută. Acceptăm sugestiile colaboratorilor și chiar îi implicăm activ în activitățile și proiectele noastre.
Brokerajul în asigurări este o carieră de succes pentru mii de oameni din România. Încearcă şi tu una din căile propuse, iar noi te vom sprijini să fii pe făgaşul cel mai potrivit ţie.