Multitudinea riscurilor la care sunt expuse activitățile de transport au dus la dezvoltarea unei game largi de produse, cu caracteristici specifice pentru evenimente rutiere, maritime, aviatice sau feroviare.

ROTR (Răspunderea Operatorului de Transport)

Activitățile de transport rutier pot fi susținute printr-o asigurare care ca obiect răspunderea operatorului, conform Ordonanaței de Urgență nr. 980/2011, care stipulează obligativitatea unei capacități financiare a transportatorului de 9.000 de euro pentru primul vehicul și 5.000 de euro pentru următoarele vehicule. Politele R.O.T.R. se incheie foarte simplu si necesita doar cateva informatii de baza despre vehicul si despre compania de transport.

CMR (Răspunderea Transportatorului de Marfă)

Dacă transporți mărfuri la nivel național sau internațional, trebuie să iei în calcul eventualitatea în care acestea ar putea fi distruse sau deteriorate și impactul unei astfel de pagube asupra stabilității financiare a companiei tale.
Globasig îți oferă cea mai adecvată poliță CMR, care îți protejează răspunderea pentru mărfurile pe care le transporți.

Accidente calatori

Siguranța călătorilor pe care îi transport șoferii firmei tale este o prioritate, având în vedere răspunderea față de siguranța acestora. Tot ceea ce trebuie să faci este să găsești asigurarea potrivită care să acopere răspunderea companiei în cazul unui eveniment nedorit.

Cargo

Asigurarea Cargo te protejează financiar împotriva pierderilor/pagubelor bunurilor transportate pe trasee interne și/sau internaționale, efectuate cu orice tip de mijloc de transport. În funcție de specificul activității tale, consultanții Globasig îți pot propune să atașezi clause suplimentare poliței Cargo, astfel încât să beneficiezi de protecție optimă.

Pentru proprietarul bunurilor sau cineva care are interes asupra mărfurilor transportate, aceasta formă este cea mai acoperitoare asigurare, depăşind de cele mai multe ori riscurile şi sumele oferite de protecţia CMR.

Aviație

Modenizarea flotei aeriene civile, creșterea numărului orelor de zbor, a valorii mărfurilor și a numărului pasagerilor transportați au condus la accentuarea nevoii de asigurare a riscurilor aviatice.
Globasig îți oferă consultanță și intermediere pentru că asigurarea aeronavelor, având în vedere complexitatea specifică acestui produs, fie ca vorbim de răspunderea operatorului de aparate de zbor, răspunderea faţă de persoanele transportate, asigurarea vehiculelor de zbor.

Feroviare

Vehiculele feroviare și răspunderea operatorilor feroviari pot fi asigurate printr-o poliță de tip Casco împotriva accidentelor. Asigurarea acoperă acopera și daunele produse din accidente feroviare, precum și pe cele rezultate în timpul exploatării vehiculelor feroviare.

Maritime

Dezvoltarea transporturilor și a asigurărilor maritime se află în strânsă legătură cu evoluția economiei și a comerțului international. Asigurările maritime acoperă orice este legat de transportul pe apă, de la petrol, cercetări marine, până la opere de artă.

Aici vorbim de asigurarea navelor (ca bun), asigurarea răspunderii faţă de terţi ca urmare a coliziunii, asigurarea răspunderii faţă de persoanele sau mărfurile transportate.

Te sunăm noi!    Te vom contacta noi să discutăm despre ce ai vrea tu să asiguri sau să lămureşti.

    Datele tale vor fi folosite doar o singură dată pentru a te contacta
    Datele tale nu vor fi furnizate nimănui altcuiva