Avem acces la toată gama de asigurări de viață disponibile pe piața locală, astfel încât viitorul tău și al familiei tale să fie în siguranță.

Ce este asigurarea de viață?

Un instrument financiar multifuncțional, care protejează securitatea financiară a familiei sau dependenților tăi în situația când ceva nefast s-ar întâmpla cu tine.

Este un produs de economisire sau de economisire-investire pe termen mediu sau lung. De aceea necesită o analiză cumpătată, nepripită a avantajelor, beneficiilor și costurilor.

Îți poți proteja suma asigurată prin indexare anuală cu rata inflației.

Îți poți proteja suma economisită/acumulată prin alegerea unor produse ce garanteaza o suma acumulata sau prin alegerea unor produse cu risc investițional mic.

Tipuri de asigurări de viață:

Protecție

Este o formă de protecție a familiei ca urmare a riscului de deces, fără componentă de economisire sau de investiție.

Tu decizi cine este beneficiarul poliței!

În cazul nedorit, în care riscul se produce, beneficiarul va primi suma stabilită în contract fără ca sumele să se impoziteze cumva (spre deosebire de moştenirea lăsată în bani).

Poți alege să indexezi anual suma asigurată cu rata inflației și/sau să atașezi asigurări suplimentare pentru tine și cei dragi. Dacă nu modifici suma asigurată, fie prin indexare, fie pur și simplu prin creșterea acesteia, prima de asigurare rămâne aceeași pe toată perioada contractuală. Frecvența primelor de asigurare poate fi, în funcție de opțiunea ta, lunară, trimestrială, semestrială sau anuală.

Economisire

Asigurarea cu componentă de economisire se mai numește și asigurare mixtă de viață, pentru că acoperă și riscul de deces, și riscul de supraviețuire.

Avantajul acestei forme de asigurare constă în faptul că primele de asigurare plătite reprezintă o formă de economisire, pe care o valorifici la expirarea perioadei contractuale. Poți indexa anual suma asigurată cu rata inflației și poți atașa alte opțiuni și asigurări, cum ar fi, de exemplu, opțiunea de scutire de plata primelor sau creșterea garantată a sumei asigurate sau asigurarea de spitalizare.

Investiții

Te ajutăm să investești pe piața de capital, din România sau internațională, prin intermediul asigurărilor de viață cu componentă investițională. Partea de protecție acoperă riscul de deces. Pentru partea de investiție, tu ești cel care alege unde vor fi plasați banii tăi, iar noi te consiliem, astfel încât investiția să țină cont de apetitul tău pentru risc.

Este similară asigurării mixte de viaţă (economisire), doar că partea de economisire implică asumarea riscului investiţional de către tine, adica sumele acumulate nu sunt garantate de asigurator. In consecinta, randamentele acumularii de capital au potentialul sa fie semnificativ mai mari decat la varianta cu garantia unei sume acumulate.

Pe perioada contractuală, poți alege să modifici atât suma asigurată cât și valoarea primei de investiții sau alocarea primelor în programele de investiții, poți retrage o parte din banii investiți sau să modifici frecvența de plată a primelor.

Asigurări suplimentare (clauze atasate asigurarilor de viata)

Fiecare asigurare de viață îți oferă posibilitatea să atașezi clauze suplimentare. Poți face acest lucru fie de la început, fie la aniversarea unui an de asigurare.
Printre opțiunile pe care le poți anexa contractului inițial se află următoarele:

 • Indexarea sumei asigurate și primelor de asigurare cu rata inflației
 • Clauza pentru afecțiuni medicale grave
 • Invaliditate ca urmare a unui accident
 • Incapacitatea temporară de muncă ca urmare a unui accident
 • Invaliditate de gradul I
 • Scutirea la plata primelor în caz de invaliditate de gradul I
 • Deces din accident
 • Etc.

Asigurări pentru copii

Globasig te ajută să economisești pentru viitorul copilului tău. Poți alege pentru o variantă de produs de economisire sau una cu componentă investițională. Ai posibilitatea să indexezi cu rata inflației suma asigurată și primele de asigurare și poți atașa clauze și asigurări suplimentare.

O astfel de poliță te ajută să pui bani deoparte pentru copilul tău și să ai siguranța că el va primi o sumă de bani chiar în cazul nefericit în care te-ar pierde pe tine.

Pensie

Pentru suplimentarea veniturilor pe care le vei obține atunci când vei fi pensionar, poți alege fie o asigurare de viață cu acumulare de capital sau cu componentă investițională, fie un produs de pensie privată facultativă (pilon III de pensii).

Noi îți prezentăm condițiile și termenii contractelor, iar tu, decizi ce variantă ți se potrivește cel mai bine.

Te sunăm noi!  Te vom contacta noi să discutăm despre ce ai vrea tu să asiguri sau să lămureşti.

  Datele tale vor fi folosite doar o singură dată pentru a te contacta
  Datele tale nu vor fi furnizate nimănui altcuiva