Specialiștii Globasig în programele privind beneficiile pentru angajați furnizeaza know-how-ul și resursele necesare pentru optimizarea programelor clienților noștri, astfel încât acestea să producă un impact maxim. Oferim o gamă largă de beneficii pentru angajați, care permite clienților noștri să atragă noi talente și să își îmbunătățească retenția personalului, menținând o structură a costurilor eficientă și accesibilă.

Programele de beneficii pe care le oferim clienților noștri sunt concepute pentru a le optimiza produsele oferite angajaților prin limitarea costurilor globale, asigurând totodată și conformitatea cu reglementările în vigoare.

Pentru o soluţie completă putem combina servicii de asigurări de:

  • Sănătate
  • Pensii facultative
  • Accidente

Din mai 2020 au aparut in panoplia de produse de asigurare si asigurari ce acopera riscul de imbolnavire sau deces din cauza Covid-19, boala provocata de virusul SARS-Cov-2. O astfel de protectie financiara pentru angajatii tai ar putea avea un impact benefic asupra satisfactiei lor.

Pentru analiza problemelor și provocărilor clienților noștri, echipa noastră de specialiști utilizează o abordare fundamental diferită față de beneficiile angajaților și managementul riscului – integrează analiza afacerilor cu o rețea de experți tehnici locali și naționali într-un proces de planificare consultativă în echipă, pentru a evalua profilul de risc al clientului și pentru a identifica soluțiile vizate. Clienții primesc apoi recomandări personalizate pentru îmbunătățirea planului de beneficii pentru angajați.

Te sunăm noi!    Te vom contacta noi să discutăm despre ce ai vrea tu să asiguri sau să lămureşti.

    Datele tale vor fi folosite doar o singură dată pentru a te contacta
    Datele tale nu vor fi furnizate nimănui altcuiva