Globasig Broker de Asigurare - ReasigurareDemni. De incredere.

Bună, noi suntem Globasig!

Într-o lume aflată în permanentă schimbare, noi te ajutăm să te pregătești pentru evenimente neașteptate.

Suntem o companie înființată în anul 2002, autorizată de către Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (C.S.A.) prin decizia 3802/07.01.2003, înregistrată sub numărul 146/2003 în Registrul Brokerilor.

În cei 21 ani de experiență, am creat o rețea extinsă de experți care îi sprijină pe clienții noștri să își atingă obiectivele prin intermediul serviciilor pe care le oferim – consultanță de risc, identificarea celor mai bune soluții de asigurare, vânzare, protecția datelor, asistență la daune, soluții de economisire pe termen lung prin pensii facultative.
Toate acestea aduc clienților noștri încrederea că ceea ce contează cel mai mult pentru ei va fi în siguranță, datorită soluțiilor de asigurare personalizate pe care le oferim.

În martie 2017, Globasig și alte nouă companii de brokeraj de asigurare au fondat Patronatul Român al Bokerilor de Asigurare, un actor energic și foarte implicat în îmbunătățirea legislației din domeniu și în creșterea profesionalismului celor ce activează în această industrie.

Globasig Broker de Asigurare - ReasigurareDate de identificare și alte informații

GLOBASIG BROKER DE ASIGURARE – REASIGURARE SRL
Nr. Reg. Com.: J40/11172/2002
CUI: 14991736
Adresa: Str. Oltarului, nr. 14, Corp A, Ap. 1, Sect 2, Bucureşti, cod  020765
(hartă Google Maps sau Waze)
Cont: RO85UGBI0000072005731RON GarantiBank
(atenție, acest cont nu se folosește pentru plata primelor de asigurare; pentru plăți asigurări găsiți aici informații suplimentare)
Înscris în Registrul Intermediarilor Principali sub nr. RBK-146 (Registrul se poate consulta aici)

Înscris în Registrul Agentilor de Marketing PJ – Intermediari de Pensii Private – AMI-RO-15004193.

Globasig Broker poate oferi consultanță bazată pe o analiză imparțială și personalizată în legătură cu produse de asigurare comercializate.

Pentru emiterea poliţelor de asigurare, Globasig încasează comision de la societăţile de asigurare. Natura remuneraţiei este sub formă de parte variabilă (comision sau bonus). Valoarea comisionului încasat de emitent nu afectează prima de asigurare plătită de către client.

Globasig Broker nu se află în conflict de interese cu niciun Asigurator. Globasig Broker nu deţine participaţii calificate la niciun Asigurător. Niciun Asigurător nu deţine participaţii calificate la Globasig Broker.

Credem în...

Misiunea noastră

Să ajutăm clienții noștri să înțeleagă utilitatea asigurărilor, protecția pe care acestea o oferă la șocurile financiare cauzate de evenimente nedorite.

Ne-am propus să oferim clienților soluții complete de asigurare, construite pe nevoile lor reale de protecție. Suntem pregătiți să ne adaptăm permanent la exigențele clienților, colaboratorilor și partenerilor noștri.

Viziunea noastră

Suntem un broker de asigurare inovator, care își sprijină clienții în identificarea celor mai potrivite soluții de acoperire a riscurilor la care sunt expuși.

Dezvoltăm o cultură distinctă în piața de brokeraj de asigurare și dedicăm resursele necesare pentru dezvoltarea expertizei, standardelor și serviciilor cu valoare adăugată pentru clienții noștri.