Protecţia familiei sau a sănătăţii tale poate fi asigurată de o gamă largă de produse de asigurare ce pot fi combinate pentru o cât mai mare acoperire şi linişte.

Asigurări de sănătate

În așteptarea unei reforme solide a sistemului public de sănătate, industria de asigurări a pregătit soluții alternative, care îți oferă acces la servicii medicale în mediul privat și/sau de stat.

Sunt o bună opţiune de rezolvare fără bătăi de cap suplimentare a problemelor delicate din sfera sănătăţii.

Aceste produse sunt însoţite şi de un sprijin fiscal – deductibilitatea primelor de asigurare într-o limită atât pentru persoana fizică, cât şi pentru angajator; sunt astfel un instrument de acordare a beneficiilor extrasalariale pentru companii.

Asigurări de viaţă

Nu orice asigurare de viaţă ţi se potriveşte. Avem acces la toată gama de asigurări de viață disponibile pe piața locală, astfel încât putem să le analizăm pe îndelete pentru o soluţie cât mai bună pentru ca viitorul tău și al familiei tale să fie în siguranță.

Decizia pentru achiziţia unei asigurări de viaţă se ia după o cântărire atentă şi cu răbdare a nevoilor şi dorinţelor tale. 

Beneficii pentru angajaţi (Employee Benefits)

În piaţa de asigurări există o gamă largă de beneficii pentru angajați, ceea ce permite clienților noștri să atragă noi talente și să își îmbunătățească retenția personalului, menținând o structură a costurilor eficientă și accesibilă.

Te sunăm noi!    Te vom contacta noi să discutăm despre ce ai vrea tu să asiguri sau să lămureşti.

    Datele tale vor fi folosite doar o singură dată pentru a te contacta
    Datele tale nu vor fi furnizate nimănui altcuiva