Dupa o pauza de 2 ani, GLOBASIG Broker a scris o noua fila din istoria companiei alaturi de cei peste 100 de invitati prezenti la “Conferinta Nationala a Partenerilor GLOBASIG”, organizata intre 19 si 22 mai a.c., in Predeal.
“Am dorit ca evenimentul din acest an sa fie unul special, avand in vedere faptul ca nu am mai avut posibilitatea de a ne revedea, la un loc, cu echipa si partenerii nostri, de mai bine de 2 ani”, a declarat Antonio BABETI, CEO GLOBASIG Broker.

Conferinta a fost structurata pe doua etape sub mottoul “Viitorul este al nostru!”, prima etapa desfasurandu-se joi, 19 mai a.c., iar cea de-a doua, vineri, 20 mai a.c., concretizand ziua cu “Gala Premiilor GLOBASIG Broker”, in cadrul careia au fost premiate cele mai bune rezultate ale partenerilor nostri, atat de anul trecut, cat si din anii 2019 si 2020.

“Anul acesta am decis organizarea conferintei pe o perioada de 4 zile, in cadrul careia am avut nenumarate activitati, dar si surprize. Pentru activitatile in aer liber si momentele de distractie am folosit un alt slogan – “Relax. Refresh. Restart.”

“Cu prilejul aniversarii a 20 de ani “Demni. De incredere.” pe piata de profil din Romania, doresc sa multumesc, pe aceasta cale, intregii echipe si partenerilor GLOBASIG Broker, pentru eforturile depuse, si nu in ultimul rand, clientilor, pentru faptul ca ne-au fost alaturi in tot acest timp”, a afirmat Antonio BABETI.