În data de 22 ianuarie 2022 Cătălin BOICEANU a oferit informații pentru Știrile PROTV cu privire la particularitățile asigurărilor de călătorie în perioada pandemiei cu SARS-Cov-2.

Vacanțele din timpul pandemiei au venit la pachet cu costuri suplimentare. Tot mai mulți români optează și pentru polițele storno în momentul când încheie o asigurare de călătorie, înainte de a pleca în concediu.
„În luna decembrie 2021 am avut chiar o creștere de aproape 300% raportat la 2020. Clienții noștri nu s-au limitat doar la acoperirea cheltuielilor medicale, ci au fost interesați și de acoperirea storno. Aceasta te acoperă în cazul îmbolnăvirii cu Covid, în cazul în care intri în carantină și nu mai poți să pleci în călătorie, și îți returnează o anumită sumă de bani, în funcție de pachetul de asigurare pe care l-ai ales.” a declarat Cătălin BOICEANU – Director Tehnic GLOBASIG BROKER pentru PROTV.
Atenție însă, nu toate asigurările existente pe piață acoperă în totalitate cheltuielile aferente îmbolnăvirii cu Sars-Cov-2.

Stirea pe pagina PROTV.

Stirile PRO TV din 22 ianuarie 2022 pe Youtube