Directorul General al GLOBASIG BROKER – Antonio BABETI a acordat un interviu in 12 noiembrie 2021 pentru cel mai recent episod al emisiunii „Antreprenor in Asigurari”, realizata de catre publicatia XPRIMM.

Intrebat ce l-a determinat sa devina antreprenor, dar si ce reprezinta succesul pentru el, Directorul General al GLOBASIG BROKER – Antonio BABETI a declarat:

„Nu am avut in plan de la inceput sa devin antreprenor. Imi doream foarte mult la momentul respectiv sa am o slujba, care ulterior, prin practica, invatare si informatie, m-a determinat sa ajung si in zona antreprenoriala. Nu am avut niciun background in spate, cu parinti sau cunoscuti care sa fi fost antreprenori, cum de altfel cred ca foarte multi din perioada aceea nu aveau. Nu avem un istoric ca tara, ca antreprenori, de abia acum au inceput sa se construiasca generatii intregi de antreprenori. Mai avem mult de invatat. A fost un curs firesc, mi-am dorit la un moment dat acea independenta, iar ea a venit pe parcurs […]

Succesul pentru mine este recunostinta, efectul actiunilor mele asupra oamenilor prin ceea ce intorc ei catre mine. Ma multumesc foarte mult, nu neaparat vorbele, ci faptele.”

Urmariti intregul articol si interviul, accesand link-urile de mai jos:

www.1asig.ro/VIDEO-Antreprenor-in-Asigurari-cu-Antonio-BABETI-GLOBASIG-Broker-articol-3,100-67362.htm

www.youtube.com/watch?v=FMX78NpkpFg