Echipa GLOBASIG este pregatita sa reia lucrul aproape in aceleasi conditii ca inainte de pandemie in cele doua sedii centrale din Bucuresti si Pitesti.

GLOBASIG BROKER a inceput demersurile pentru reinceperea programului normal de munca al angajatilor care isi desfasurau activitatea in cele doua sedii centrale din Bucuresti si Pitesti, dupa ce peste 85% din astia au primit si cea de-a doua doza de vaccin impotriva noului Coronavirus.

Putem spune astfel ca am realizat imunizarea colectiva in cadrul echipei noastre. Colegii, partenerii si clientii nostri vor putea de acum sa se intalneasca in conditii siguranta sporita in cele doua sedii.

De la inceputul pandemiei am adoptat o serie de masuri speciale, fara precedent pentru a ne proteja atat clientii, cat si angajatii de riscul infectarii cu noul coronavirus (SARS-CoV-2), asigurand, in acelasi timp, continuitatea operatiunilor curente in deplina siguranta. Din fericire aceste masuri, dublate si de putin noroc, si-au dovedit din plin eficienta. Desigur, nu vom renunta imediat la aceste proceduri de preventie a raspandirii infectiei, ci le vom adapta situatiei epidemiologice si recomandarilor stiintifce.

Conducerea GLOBASIG BROKER multumeste angajatilor ca „au pus umarul” sa repornim motoarele si sa revenim la normalitatea pe care o aveam inainte de aparitia pandemiei.