Directorul General al GLOBASIG BROKER – Antonio BABETI a fost prezent in calitate de invitat in cadrul emisiunii PROFIT LIVE, transmisa in direct pe postul de televiziune Profit TV.

Subiectele atinse plecat de la perspectiva antreprenorului asupra provocarilor provocate de pandemia cu noul coronavirus: modul de gestionare a crizei initiale, prezent, perspective, proiecte de viitor.

Mai jos regasiti extras din unul dintre subiectele dezbatute de catre Directorul General al GLOBASIG BROKER – Antonio BABETI in cadrul emisiunii privind continuarea procesului de digitalizare in domeniul asigurarilor.

„Un lucru bun care s-a intamplat in pandemie este acela ca am grabit un pic procesele de digitalizare si chiar am facut pasi importanti in aceasta directie. In 3-4 luni GLOBASIG va lansa un site dedicat vanzarilor de asigurari, un proiect catre care am alocat foarte multe resurse. Cred foarte mult in tot ceea ce inseamna tehnologie, digitalizare si viitor, in acest context. Este foarte important sa intelegem ca tinerii sunt viitorul, in egala masura cu aceasta evolutie tehnologica, iar o mare parte din resurse ar trebui investite in educatia si in sprijinirea lor pentru a deveni antreprenori mai departe si pentru a aduce un plus intregii economii.”

Puteti urmari interviul accesand inregistrarea pe Facebook.