Într-un interviu acordat de Antonio BABETI, CEO, GLOBASIG BROKER pentru 1asig.ro se face o analiză succintă a anului 2020 și se creionează câteva direcții și prognoze pentru 2021.

„Pentru GLOBASIG, anul 2020 a fost un an destul de bun și aglomerat, în ciuda faptului că a trebuit să trecem printr-o serie de schimbări asupra modului de lucru, dar și asupra modului de viață […] GLOBASIG are un business construit pe baza principiilor pe care le promovăm și către clienții noștri: prudența și flexibilitate. Am creat programe speciale pentru partenerii noștri, prin care am venit în sprijinul acestora atât în perioada de izolare, cât și după. Am digitalizat toată activitatea noastră și am investit banii care, în trecut, erau alocați conferințelor și diferitelor evenimente regionale în programe complexe de perfecționare, destinate exclusiv atât dezvoltării profesionale a partenerilor, cât și a echipei noastre” a declarat Antonio BABETI, CEO, GLOBASIG BROKER.

„Doresc să le mulțumesc, pe această cale, partenerilor și angajaților GLOBASIG BROKER pentru efortul depus, dar și pentru performanțele pe care le-au realizat în 2020, un an care a pus la încercare toate domeniile și în care, împreună, am reușit să identificăm soluții astfel încât să ne adaptăm noilor cerințe economico-sociale.”

Citiți întregul articol, accesând linkul de mai jos:
www.1asig.ro/GLOBASIG-Broker-Prime-intermediate-de-aproximativ-90-milioane-de-lei-in-2020-in-crestere-cu-11-articol-3,100-65235.htm

globasig #demnideîncredere #de18ani