021.252.81.83

office@globasig.ro

layer1-background
layer1-background
layer1-background
layer1-background

ȘTIRI

Antonio BABETI - Director General GLOBASIG Broker: „Eu cred ca piața mai are câțiva ani până la stabilitate.”
Mai multe detalii legate de interviul acordat ieri, 17 august 2017, în cadrul emisiunii „Ora de Risc", moderată de Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurări&Pensii, găsiți pe: http://www.1asig.ro/VIDEO-Antonio-BABETI-Eu-cred-ca-piata-mai-are-cativa-ani-pana-la-stabilitate-articol-3,100-56851.htm


GLOBASIG creste o noua generatie de antreprenori in asigurari


Campionatul European de baschet masculin, asigurat prin intermediul GLOBASIG
GLOBASIG Broker de Asigurare-Reasigurare a intermediat, pentru Federatia Romana de Baschet (FRB), asigurarea Campionatului European de baschet masculin, EUROBASKET 2017, prin doua polite care acopera riscul de anulare a evenimentului si raspunderea civila a organizatorului.
Sursa


GLOBASIG: Demni. De incredere. De 15 ani
Intre 26 si 28 mai a.c. a avut loc, la Hotelul Cindrel din statiunea montana Paltinis, cea de-a V-a editie a Conferintei Nationale a Partenerilor GLOBASIG. Cu acest prilej, au fost celebrati 15 ani de la infiintarea companiei si au fost recompensate, in cadrul celei de-a III-a Gale a Premiilor GLOBASIG, cele mai bune rezultate ale membrilor echipei din anul precedent. Evenimentul a reunit peste 100 de membri ai echipei GLOBASIG, reprezentanti ai companiilor de asigurare, cat si parteneri si colaboratori din piata de intermediere si domeniile conexe.
Sursa

- Antonio BABETI - Director General GLOBASIG Broker: „Plafonarea tarifelor RCA este o lecție mult prea dură pentru afacerile din asigurări". Vă invităm să urmăriți interviul acordat în cadrul celei mai recente ediții a emisiunii XPRIMM Time for Business, accesând următorul link


- GLOBASIG - câștigătorul „Premiului 1asig.ro" pentru voturile primite pe parcursul unui an la secțiunea „Brokerul lunii", pe site-ul de specialitate afiliat Xprimm. Mai multe detalii legate de eveniment găsiți aici


- Plafonarea tarifelor RCA sparge piața brokerajului.
Apare primul patronat al intermediarilor din asigurări - Globasig Broker de Asigurare-Reasigurare este unul dintre cei zece membrii fondatori.
Mai multe detalii despre Patronatul Român al Brokerilor de Asigurare și Reasigurare din România (PRBAR), prima organizație de acest tip din piața de profil, găsiți AICI

- GLOBASIG Broker a înregistrat o creștere de două cifre în 2016!
Accesați link-ul de mai jos pentru a urmări interviul acordat de Antonio BABETI - Director General GLOBASIG Broker, în cea mai recentă ediție a emisiunii XPRIMM Time for Business:
http://www.1asig.ro/VIDEO-GLOBASIG-Broker-a-inregistrat-o-crestere-de-doua-cifre-in-2016-articol-3,100-55285.htm


- Globasig mizează pe asigurări de viață și de sănătate în 2016.

„2015 a fost un an bun, atât din punctul de vedere al reglementărilor din piață, cât și al rezultatelor companiei. Sperăm să încheiem 2015 cu o creștere de aproximativ 45%, procentul fiind oarecum egal cu evoluția din anii precedenți. Și pentru 2016 ne stabilim obiectivele cam la același nivel și estimăm o creștere de 40-50%", a declarat Antonio BABETI Directorul General al companiei, în cadrul celei mai recente ediții a emisiunii XPRIMM Time for Business.

 

- Interviu - Antonio BABETI, Director General, GLOBASIG Broker de Asigurare-Reasigurare


- GLOBASIG si-a schimbat denumirea si a majorat capitalul social pana la 150.000 lei

GLOBASIG 2002 Broker de Asigurare-Reasigurare si-a schimbat denumirea in GLOBASIG Broker de Asigurare-Reasigurare si a majorat capitalul social de la 25.000 de lei la 150.000 de lei prin aport de numerar, a declarat pentru 1asig.ro Antonio BABETI, Directorul General al societatii...(vezi mai mult)


- GLOBASIG-Colaboratori.

Devino partenerul nostru si vom fi mereu alaturi de tine

Globasig este un broker independent, cu capital integral romanesc, infiintat in anul 2002. Este prezent in peste 20 de orase ale tarii, 16 angajati... (vezi mai mult)