021.252.81.83

office@globasig.ro

layer1-background
layer1-background
layer1-background
layer1-background

PARTENERIAT FRANCIZA


Alătură-te echipei noastre!

Înființată în anul 2002, autorizată prin decizia 3802/07.01.2003 și înregistrată sub numărul 146/2003 în Registrul Brokerilor, Globasig Broker este prezentă în TOP 25 Brokeri din România, în funcție de volumul primelor intermediate.
O puternică echipă formată din 16 specialiști, un departament profesionist de coordonatori, o imagine impecabilă în piața de profil (prin prisma respectării tuturor angajamentelor atât față de parteneri cât și față de asiguratori), dar și întreaga noastră experiență dobândită în treisprezece ani de activitate, reprezintă avantajele parteneriatului cu Globasig.
Te așteptăm să ne contactezi prin email la adresa: office@globasig.ro sau la numărul de telefon: 0755.046.316 și vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.
Vom stabili împreună coordonatele unui potențial parteneriat, nivelul comisioanelor și condițiile ce trebuie îndeplinite pentru desfășurarea activității în conformitate cu legislația în vigoare.
De asemenea, îți vom prezenta valorile companiei după care se ghidează întreaga echipă Globasig.
Cerem de la tine doar onestitate, corectitudine, respect și dorința de a reuși să clădești alături de noi o afacere de succes!
Ne adresăm atât asistenților în brokeraj cât și brokerilor de asigurare care nu vor mai îndeplini prevederile normei ASF de majorare a capitalului social.

Suntem mereu alături de partenerii noștri!