021.252.81.83

office@globasig.ro

layer1-background
layer1-background
layer1-background
layer1-background

EVENIMENTE

1. Conferința Națională a Partenerilor Globasig - Ediția a V-a 2017

În perioada 26-28 Mai 2017 a avut loc la Hotelul Cindrel din stațiunea montană Păltiniș, cea de-a V-a ediție a „Conferinței Naționale a Partenerilor Globasig - Demni. De încredere. De 15 ani!”, eveniment în cadrul căruia am reunit peste 100 de specialiști din asigurări și brokeraj, atât reprezentanți ai companiilor de asigurare, cât și parteneri și colaboratori din piața de intermediere și domeniile conexe. Cu această ocazie am celebrat 15 ani „Demni. De încredere” de la înființarea companiei și am recompensat, în cadrul celei de-a III-a Gale a Premiilor GLOBASIG, cele mai bune rezultate ale partenerilor și colaboratorilor noștri din anul precedent. Ca și la edițiile anterioare, evenimentul GLOBASIG a suprins invitații noștri printr-un nou concept, fiind accentuate pe parcursul acestuia, atât soliditatea echipei, cât și relația cu partenerii: „Am dovedit în cei 15 ani de activitate că putem deveni din ce în ce mai buni. Am creat acest eveniment special pentru voi, partenerii GLOBASIG. Actualul format este menit să transmită ideea de evoluție, dar și de adaptabilitate și schimbare", a declarat Antonio BABETI - Director General GLOBASIG. Partenerii principali ai evenimentului au fost City Insurance, Gothaer, Groupama, Generali, Euroins, Omniasig Vig, Ergo Asigurări, Certasig, la care s-au alăturat partenerii Allianz Țiriac, Uniqa, Asirom Vig, Exim Asig, Simba Soft Grup, Act Proiect Team, Xprimm și Profit.ro.


Presă:


2. Conferința Națională a Partenerilor Globasig - Ediția a IV-a 2016”

În perioada 27-29 Mai 2016 a avut loc în cadrul Complexului Pănicel din Râșnov cea de-a IV-a ediție a Conferinței Naționale a Partenerilor GLOBASIG.
Cu acest prilej, am celebrat 14 ani de la înființarea companiei și am recompensat cele mai bune rezultate ale partenerilor și colaboratorilor noștri din anul precedent.
Anul acesta am venit în întâmpinarea invitaților noștri cu un nou concept și am reunit peste 100 de specialiști din asigurări și brokeraj, atât reprezentanți ai companiilor de asigurare, cât și parteneri și colaboratori din piața de intermediere și domeniile conexe.
Antonio BABETI – Director General GLOBASIG a subliniat importanța menținerii imaginii companiei: „În cei 14 ani de activitate, GLOBASIG nu a avut niciun litigiu, nicio plângere, regrese sau vreo restricție temporară la subscriere. Dorim ca și în continuare să ne menținem imaginea imaculată".
Partenerul oficial al evenimentului a fost Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance, la care s-au alăturat partenerii principali Groupama, Euroins, Asirom Vig, Omniasig Vig, Gothaer, Generali, Certasig și partenerii Allianz Țiriac, Aegon, Uniqa, Carpatica Asig, Garanta Asigurări, Credit Europe Asigurări, Simba Soft Grup și Act Proiect Team.

Presă:
www.1asig.ro

www.1asig.ro


3.      “AlfaFest 2015 ”

Respectându-și angajamentul luat anul trecut cu ocazia primei participări alături de fanii Alfa Romeo la evenimentul anual AlfaFest organizat de
Alfa Club Romania, și în acest an Globasig Broker de Asigurare-Reasigurare s-a bucurat să fie alături de aceștia la a 10-a ediție aniversară, susținută în perioada 12-14 iunie la Sibiu, eveniment ce a adunat peste 200 de participanți din România și din Bulgaria, Serbia, Croația, Polonia, Germania, Belgia, ș.a.
Anul acesta Globasig Broker de Asigurare-Reasigurare s-a gândit să le facă o surpriză Alfiștilor prin acordarea unor 5 vouchere cadou, valabile pentru încheierea polițelor de asigurare. Premiile au fost acordate începând cu „Primul participant sosit la Eveniment!”, „Cea mai lungă distanță parcursă până la AlfaFest!”, „Cel mai tânăr Alfist Junior prezent la AlfaFest!”, „Cea mai bună echipă Alfist/mașină!” și „Cea mai veche Alfa Romeo participantă la AlfaFest!”.
Echipa Globasig așteaptă cu nerăbdare și ediția de anul viitor și îi asigurăm pe Alfiști de tot sprijinul nostru.

Multumim AlfaFest!

Presă:
www.topgear.ro

www.autoexpert.ro

www.automarket.ro


4.      “Conferinta Anuala Globasig – Bușteni 2015”

În perioada 15-17 Mai 2015, a avut loc A treia Conferință Anuală Globasig, dedicată partenerilor și colaboratorilor noștri.
Anul acesta am găzduit evenimentul la Hotelul Alexandros, Bușteni și am avut ca principal partener al evenimentului - Carpatica Asig, la care s-au alăturat Groupama Asigurări, Gothaer, Euroins, Omniasig, Allianz Țiriac, Simba, Aegon, Generali.
Vineri seară, după întâmpinarea tuturor invitaților, am organizat o petrecere de bun venit. La lăsarea întunericului, invitații au putut să asiste la aprinderea unui foc de tabără, s-au delectat cu specialități locale ca vin și țuică fiartă și s-au relaxat la lumina ambientală a focului.
Prima parte a zilei de sâmbată, 16 Mai, a fost alocată conferinței de vânzări în cadrul căreia s-a discutat despre rolul şi importanţa asigurărilor non-auto şi a asigurărilor life & health. Cu prilejul evenimentului a fost realizată şi o analiză a anului 2014,  precum şi a rezultatelor aferente primului trimestru din 2015.
După servirea prânzului, invitații au participat la o sesiune de Team Building organizată în Escapade Adventure Park Zamora Bușteni, de către prietenii noștrii de la Global Events. Și anul acesta, am fost antrenați în activități haioase și solicitante din punct de vedere fizic: tiroliana, pânza de paianjen, construirea unui cort legați la ochi, echilibristică și un concurs organizat pe patru echipe: găsirea pieselor lipsă din puzzle-ul format din Logo-ul Globasig Broker de Asigurare-Reasigurare.
Seara, invitații au participat la Gala Premiilor Globasig, organizată în premieră anul acesta, unde am acordat diplome de excelență partenerilor și colaboratorilor noștri pentru activitatea desfășurată.

5.      “AlfaFest 2014”

În perioada 7-9 Iunie 2014, Globasig a participat în calitate de partener și sponsor oficial la evenimentul AlfaFest organizat de posesorii și iubitorii autoturismelor Alfa Romeo.
Sâmbătă, 7 Iunie, Aeroportul Tulcea a fost, timp de 3 ore, gazda unei competiții la finalul căreia cei mai pricepuți „Alfiști” au fost premiați cu Vouchere oferite de Italoparts și Globasig Broker de Asigurare-Reasigurare.
În ultima zi a evenimentului, coloana AlfaFest a parcurs drumul Murighiol-Tulcea, cu destinația Piața Civică Tulcea, unde mașinile s-au aliniat pentru un Concurs de Eleganță.
Această experiență i-a convins pe organizatori că formăm o echipă și se pot baza pe noi și la organizarea următoarelor evenimente.
Mulțumim AlfaFest!

 

6.      “Conferința Anuală Globasig – Moeciu de Sus 2014”

A doua Conferință Anuală a Partenerilor Globasig a avut loc în perioada 16-18 Mai 2014, iar locația aleasă de data aceasta a fost Penisunea House of River dinn Moeciu de Sus, Județul Brașov.
Ne-au încântat cu prezenta peste 70 de invitați, printre care și 3 asiguratori parteneri: Groupama, Gothaer și Carpatica Asigurari.
În prima parte a zilei de sâmbătă, 17 Mai, după servirea micului dejun, s-a desfășurat conferința de vânzări, iar după-amiaza invitații noștri au fost martorii unor peisaje mirifice din Parcul Național Bucegi. În această locație deosebită au avut loc mai multe activități de Team Building, organizate de către firma de specialitate Global Events. Am avut parte de provocări haioase dar și solicitante din punct de vedere fizic: canoe pe roți, surf pe țevi, tir cu arcul, paint-ball, ski în echipă și două concursuri: de tăiat lemne și de făcut clătite.
Atât pe 16, cât și pe 17 Mai, invitatții au participat seara la cele două petreceri organizate de către Globasig, iar la cea din urmă, invitații au fost serviți cu vin fiert și țuică fiartă la căldura unui frumos foc de tabără pentru a se destinde după ziua antrenată din Parcul Național Bucegi.

7.      “Conferința Anuală Globasig – Albota 2012”

În perioada 21-23 Septembrie 2012, a avut loc prima Conferință Anuală Globasig, dedicată partenerilor și colaboratorilor noștri, cu ocazia împlinirii a 10 ani de activitate a companiei.
Evenimentul a fost organizat în incinta Complexului Turistic - Păstrăvăria Albota, Arpașul de Sus, Județul Sibiu.
În prima parte a zilei de sâmbătă, 22 Septembrie, a avut loc conferința de vânzări, în cadrul căreia am prezentat invitaților un scurt istoric al companiei Globasig și propunerile pentru anul următor.
După servirea prânzului, am delectat invitații cu activități amuzante și relaxante de Team Building, organizate de către Păstrăvăria Albota: concurs de pescuit, plimbări montane și turul păstrăvăriei din complex.
Seara a fost organizată petrecerea Globasig unde invitații au avut parte și de un minunat foc de tabără si am sărbatorit împlinirea a 10 ani de activitate a companiei Globasig..